Η κακή εμφάνιση της ΑΕΚ στο φιλικό με την Ανόρθωση φαίνεται ότι λειτούργησε θετικά για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι στο σημερινό «διπλό» εμφανίστηκαν πεισμωμένοι και αποφασισμένοι να αλλάξουν την εικόνα τους
Η αναμέτρηση με την Ανόρθωση ήταν ένα δυνατό… χαστούκι για όλους και βοήθησε στο να επιβεβαιωθούν τα κενά που έχει δει ο Δέλλας από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και τα λάθη που πρέπει να διορθωθούν.
Οι Κιτρινόμαυροι στην σημερινή δοκιμή και το «διπλό» εμφανίστηκαν πεισμωμένοι και έτοιμοι να αλλάξουν την εικόνα που έδειξαν και κάτω από τις φωνές του Κολοσσού και τις έντονες παρατηρήσεις, ανταποκρίθηκαν άμεσα σε ό, τι τους ζητήθηκε.
«Πρέπει να αποφασίζουμε γρήγορα τι θα κάνουμε με τη μπάλα, πριν αυτή έρθει στα πόδια μας. Μετά, θα είναι αργά», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Δικεφάλου.
Γι’ αυτό και ο Κολοσσός, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του, επιβραβεύοντας τους για την προσπάθεια τους.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement