02.8
16:10

Στον Πλατανιά ο Ντίνας

AEK1924.gr team
Στον Πλατανιά ο Ντίνας
Advertisement

Στα Χανιά θα βρίσκεται τη Δευτέρα (3/8) ο Θανάσης Ντίνας, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο στον Πλατανιά. Το βράδυ της Κυριακής (2/8) φτάνει και ο Αργεντινός Λεάντρο Χαβιέ Ράμος.

Έτοιμος να υπογράψει στον Πλατανιά είναι ο Θανάσης Ντίνας. Ο 27χρονος μεσοεποθετικός είναι σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για να μείνει ελεύθερος. Όταν γίνει αυτό, τότε θα ταξιδέψει στα Χανιά για να υπογράψει συμβόλαιο.

Οι Χανιώτες θέλουν να τον κρατήσουν για περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί από κοινού όταν ο ποδοσφαιριστής από την Κομοτηνή βρεθεί στην Κρήτη για τις τελικές επαφές.

Έως τη Δευτέρα (3/8) θα είναι στα Χανιά και ο Αργεντινός επιθετικός Λεονάρντο Ράμος, που έχει γεννηθεί στις 21 Αυγούστου 1989. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στη San Marcos στη Χιλή, ενώ έχει περάσει και από τις Deportivo Armenio – General Lamadrid της χώρας του.

* Οι άνθρωποι του Πλατανιά επιβεβαιώσαν στο Sport24.gr πως εξετάστηκε η περίπτωση του Κρις Μαλονγκά, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->