
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, φόργουορντ της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των εφήβων μίλησε στον Sport 24 Radio και στον Θανάση Τζαφλέρη μετά την νίκη επί της Γαλλίας με 67-59 και της πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.
Για την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ: “Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαστε στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης με την αξία μας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλο το καλοκαίρι γι΄ αυτό. Τώρα στόχος μας είναι οι κατάκτηση του Ευρωπαϊκού. Να κάνουμε δυο νίκες και να κατακτήσουμε το τρόπαιο”.
Για τον αγώνα με την Γαλλία: “Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και κάναμε πολύ καλές επιλογές στην επίθεση. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και νικήσαμε”.
Για τον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό της Εθνική: “Μας δίνει μεγάλη ώθηση και ενέργεια ο κόσμος και μας βοηθάει να ξεπερνάμε την κούραση που νιώθουμε Είμαστε χαρούμενοι που το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο”.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO