
Η ΑΕΚ κινείται σε όλα τα μέτωπα, αθόρυβα μεν, ουσιαστικά δε. Την Παρασκευή (31/7) αποκαλύψαμε το ενδιαφέρον για τον 23χρονο, Καναδό πλέι-μέικερ, Φιλ Σκραμπ, με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Η «Ενωση», όμως, κοιτάει και σε πιο μικρές ηλικίες. Στο πλαίσιο αυτό έχει βάλει στο στόχαστρο τον 20χρονο Λετονό, Αντζέις Πασέτσνικς.
Ο περί ου ο λόγος έχει ύψος 2.15 και είναι από τους σύγχρονους φόργουορντ, από την στιγμή, που μπορεί να παίξει και μέσα και έξω από το καλάθι.
Είναι γρήγορος, μακρύς και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν τσεκάρει με την ΑΕΚ να είναι μία από αυτές. Η Λαμποράλ επίσης τον έχει για τα καλά στο ραντάρ της.
Ο Πασέτσνικς έχει μείνει ελεύθερος από την Ρίγα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θέλει να βρει μία πολύ καλή κατάσταση, που να συνδυάζει ικανοποιητικά χρήματα και επαρκή χρόνο συμμετοχής. Η ΑΕΚ έχει το προσόν ότι τον χρόνο συμμετοχής μπορεί να του τον προσφέρει. Οπως και να έχει, είναι μία δύσκολη περίπτωση αυτή του Λετονού, την οποία, όμως, η «Ενωση» παλεύει.
Ο Πασέτσνικς έχει κάνει «όργια» με τις μικρές εθνικές ομάδες και πέρυσι στο Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών, που είχε γίνει στην Κρήτη, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, έχοντας 10.7 πόντους και 8.1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.
Πηγή: sdna.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement