
Προληπτικά έμεινε εκτός προπόνησης ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Θέσαρ Άρθο ακολούθησε μέρος του προγράμματος.
Στην τελευταία προπόνηση ενόψει του φιλικού με την Ανόρθωση ο Δέλλας είδε τον Άρθο να επιστρέφει στις προπονήσεις και τον Τζιμπούρ να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης, με τον Ισπανό να επιστρέφει πιο δυνατός από Δευτέρα καθώς αύριο (2/8) το πρωί οι παίκτες θα έχουν ρεπό.
Από εκεί και πέρα ο Βάργκας συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ ο Ανδρεόπουλος ακολούθησε ατομικό σε έντονους ρυθμούς.
Σε ότι αφορά τον Κορδέρο θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής το πρωί της Κυριακής από το Πόζναν για την Αθήνα για να γίνει η ακριβής εκτίμηση της κατάστασής του και να ξεκινήσει αποθεραπεία μετά τη θλάση την οποία υπέστη.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO