
Έμφαση στην ταχύτητα και τις γρήγορες μεταβιβάσεις από επίθεση σε άμυνα και το αντίθετο έδωσε στη σημερινή πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας
Μετά τις ασκήσεις πάνω στη φυσική κατάσταση και στην ενδυνάμωση, ο Κολοσσός χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε τέσσερις ομάδες των πέντε και ζήτησε από αυτούς να πρεσάρουν ο ένας τον άλλον και να μεταβιβάζουν τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση με ταχύτητα.
Οι Κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν να πρεσάρουν σταδιακά ο ένας τον άλλον παίζοντας αρχικά ένας εναντίον ενός και πάει λέγοντας, μέχρι να φτάσουν στους πέντε εναντίον πέντε, με τον Δέλλα να δίνει έμφαση κυρίως στην ταχύτητα, και τα γρήγορα… ανεβοκατεβάσματα της μπάλας.
Στόχος ήταν η μπάλα να κατεβαίνει άμεσα στην επίθεση και οι παίκτες με την ολοκλήρωση των φάσεων να επιστρέφουν ταχύτατα στην άμυνα.
Οι τέσσερις ομάδες ήταν οι:
Κίτρινοι: Τζεμπούρ, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Αραβίδης και Μπαρμπόσα
Μπλε: Τζανετόπουλος, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Πεταυράκης, Σιμόες
Κόκκινοι: Γροντής, Κορδέρο, Ζόριτς, Κρισάντους, Φαγέ
Άσπροι: Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Γκάλο, Σοϊλέδης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement