30.7
11:15

Τσίπρας: Όποιος νομίζει ότι μια άλλη κυβέρνηση θα έφερνε καλύτερη συμφωνία να το πει ανοιχτά

AEK1924.gr team
Τσίπρας: Όποιος νομίζει ότι μια άλλη κυβέρνηση θα έφερνε καλύτερη συμφωνία να το πει ανοιχτά
Advertisement

“Επιλέξαμε τον συμβιβασμό γιατί δεν υπήρχε καμία άλλη εναλλακτική”, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, προτείνοντας έκτακτο συνέδριο τον Σεπτέμβριο

Να προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε έκτακτο συνέδριο τον Σεπτέμβρη, πρότεινε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. “Ο λαός μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε” πρόσθεσε.

“Πήραμε την απόφαση για επώδυνο συμβιβασμό με την προσοχή μας στραμμένη στα λαϊκά συμφέροντα και τα συμφέροντα της οικονομίας και όχι κοιτάζοντας προς το εσωτερικό του κόμματος. Όποιος νομίζει ότι μια άλλη κυβέρνηση θα έφερνε καλύτερη συμφωνία να το πει ανοιχτά” είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

“Αναγκαστήκαμε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις, και τις θέτουμε στην κρίση της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και της Κεντρικής Επιτροπής. Επιλέξαμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο, φτάσαμε στο όριο της ρήξης, έχοντας στο μυαλό μας το πως θα φτάσουμε σε καλύτερη συμφωνία, να κερδίσουμε χρόνο, να ανασυνταχθούμε και όχι να οδηγήσουμε ανεπίστρεπτα τη χώρα σε μια οικονομική καταστροφή. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, καμία καλύτερη εναλλακτική λύση”, τόνισε ο ίδιος.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->