28.7
07:36

Το «μπράβο» του Κολοσσού!

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Το «μπράβο» του Κολοσσού!

Ικανοποιημένος από την εξέλιξη της σημερινής (28/7) πρωινής προπόνησης ήταν ο Τραϊανός Δέλλας που μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του μετά την ολοκλήρωση της

Δουλειά πάνω στις πάσες και το γκολ έκανε σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας με τους ποδοσφαιριστές του, με την προπόνηση να κυλά σε εξαιρετικούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα.

Πάρτε τώρα έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα του χορηγού προετοιμασίας του AEK1924.gr, polykatastima.net, χρησιμοποιώντας ως εκπτωτικό κουπόνι τον κωδικό ‘ΑΕΚ1924’ στο καλάθι αγορών σας

Ο Κολοσσός ζήτησε από τους Κιτρινόμαυρους να αλλάζουν τη μπάλα μεταξύ τους και όταν φτάνουν στο τέρμα να σκοράρουν σημαδεύοντας τις γωνίες του τερματοφύλακα.

Οι παίκτες ακολούθησαν κατά γράμμα τις συμβουλές του με αποτέλεσμα ο τεχνικός της Ένωσης να τους δώσει συγχαρητήρια μετά το τέλος της προπόνησης.

«Πήγαμε πολύ καλά σήμερα. Μπράβο σας! Έχετε κατανοήσει τις ασκήσεις και αυτό φαίνεται από τη δουλειά που γίνεται στο γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά ο Δέλλας, πριν τους αφήσει να ξεκουραστούν.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement