27.7
07:22

Επιστροφή στις προπονήσεις για Κορδέρο-Σοϊλέδη. Μπήκε ο Φαγιέ

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Επιστροφή στις προπονήσεις για Κορδέρο-Σοϊλέδη. Μπήκε ο Φαγιέ

Οι δύο ποδοσφαιριστές ταλαιπωρήθηκαν από ενοχλήσεις και μικροτραυματισμούς, ωστόσο μπήκαν κανονικά σήμερα στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους. Ξεκίνησε και ο Φαγιέ

Στον πάγκο έμειναν οι Μιγκέλ Κορδέρο και Άρης Σοϊλέδης στο χθεσινό φιλικό με την Κορόνα Κιέλτσε κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Πάρτε τώρα έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα του χορηγού προετοιμασίας του AEK1924.gr, polykatastima.net, χρησιμοποιώντας ως εκπτωτικό κουπόνι τον κωδικό ‘ΑΕΚ1924’ στο καλάθι αγορών σας

Ο Ισπανός είχε ένα αιμάτωμα στη γάμπα το οποίο τον κράτησε εκτός στο συγκεκριμένο ματς, ενώ ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του κι το ιατρικό τιμ πρότεινε να μείνει στον πάγκο προληπτικά.

fayeFasaPwl1

Οι δυο τους σήμερα ακολούθησαν κανονικά την προπόνηση, μαζί με τον Αμπλαγέ Φαγιέ, ο οποίος βγήκε από το γυμναστήριο και εντάχθηκε στην υπόλοιπη ομάδα. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement