
Για περίπου μιάμιση ώρα οι Κιτρινόμαυροι… ίδρωσαν τις φανέλες τους κάνοντας πολλές ασκήσεις πάνω στο πρέσινγκ, στην πάσα και την κίνηση, ενώ η προπόνηση τελείωσε με ένα μίνι τουρνουά που… πρωταθλητές ήταν οι Κόκκινοι χάρη σε γκολ του Βάργκας.
Υπό καταρρακτώδη βροχή έκαναν τις πρώτες τους ασκήσεις οι Κιτρινόμαυροι στο Ρεμές, κάτι που αν μη τι άλλο δυσκόλευε το πρόγραμμα του Τραϊανού Δέλλα, ωστόσο ο καιρός περίπου στα μισά της προπόνησης έφτιαξε και ήταν καλός.
Οι ασκήσεις με τα χέρια (και η ίδια με τα πόδια)
Οι παίκτες ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ασκήσεις με τα χέρια πετώντας την μπάλα ο ένας στον άλλον, ενώ στη συνέχεια η ίδια άσκηση έγινε με τα πόδια με τον τελευταίο παίκτη να πλασάρει για πετύχει γκολ.
Οι ασκήσεις για το πρέσινγκ
Οι οδηγίες από τον Δέλλα συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης προκειμένου να γίνουν σωστά οι ασκήσεις από τους Κιτρινόμαυρους, με το πρέσινγκ και την τελική πάσα να είναι αυτά που έριξε το βάρος ο τεχνικός του Δικεφάλου.
Η γκολάρα του Βάργκας και το δοκάρι του Τζιμπούρ
Στο τέλος της προπόνησης ο Κολοσσός μοίρασε τους παίκτες σε τέσσερις ομάδες (Κόκκινοι, Μπλε, Άσπροι και Κίτρινοι) για ένα μίνι τουρνουά.
Στο πρώτο ματς οι Άσπροι νίκησαν τους Κίτρινους με 3-2, ενώ οι Κόκκινοι επικράτησαν των Μπλε με 5-1. Οι Κόκκινοι ήταν οι νικητές με γκολάρα του Βάργκας (είχαν και δοκάρι με τον Τζιμπούρ), ενώ οι Κίτρινοι επικράτησαν στο ζευγάρι των «χαμένων».
Οι τέσσερις ομάδες:
Μπλε: Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος και Πεταυράκης
Άσπροι: Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο και Γιόχανσον
Κίτρινοι: Κορδέρο, Ζόριτς, Γροντής, Κρισάντους και Μπαρμπόσα
Κόκκινοι: Τζιμπούρ, Βάργκας, Ανάκογλου, Πλατέλλας και Αραβίδης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement