Με ανακοίνωσή του, το Ευγενιδείο ενημερώνει ότι η οικονομική ασφυξία του θεραπευτηρίου έχει ως συνέπεια τη μη καταβολή δεδουλευμένων μισθών και απευθύνει έκκληση στον υπουργό Υγείας
Λίγες ώρες μετά την ένεση ρευστότητας στις δημόσιες δομές υγείας, το διοικητικό συμβούλιο του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου, αναφέροντας πως αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας, ζητά από τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή να συμβάλλει ώστε ο ΕΟΠΥΥ να πληρώσει τις οφειλές του στο θεραπευτήριο, προκειμένου να εξασφαλισθεί η λειτουργία του.
Με ανακοίνωσή τους, το Ευγενιδείο ενημερώνει την πανεπιστημιακή κοινότητα και τους νοσηλευόμενους ότι η οικονομική ασφυξία του θεραπευτηρίου έχει ως συνέπεια «τη μη καταβολή δεδουλευμένων μισθών στους εργαζομένους και λοιπών εισφορών σε ΙΚΑ και εφορία, οφείλεται κατά κύριο λόγο στο γεγονός ότι ο ΕΟΠΥΥ μάς οφείλει 1.720.000 ευρώ που αφορούν στα νοσήλια των μηνών Μαρτίου, Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου» και στην έκκληση του προς τον κ. Κουρουμπλή επισημαίνει ότι η καταβολή έστω και μέρους του ποσού θα συμβάλει στην ικανοποίηση των εργαζομένων, αλλά και στην ανταπόκρισή του θεραπευτηρίου στις πολλαπλές υποχρεώσεις του.
Πηγή: ΑΠΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement