Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ολοκλήρωσε η Μπαρτσελόνα, αποκτώντας τους Κάρλος Αρόγιο και Σαμάρντο Σάμουελς.
Διπλό μεταγραφικό “μπαμ” πραγματοποίησε η Μπαρτσελόνα. Οι “μπλαουγκράνα” ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση των Κάρλος Αρόγιο και Σαμάρντο Σάμουελς. ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Σάμουελς αγωνίζεται στη θέση “5” και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με ιδιαίτερη επιτυχία στην Αρμάνι Μιλάνο. Όσο για τον Αρόγιο δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις.
Ο 35χρονος γκαρντ πέρασε αρκετά χρόνια στο NBA σε ομάδες όπως οι Μαϊάμι Χιτ, οι Μπόστον Σέλτικς και οι Γιούτα Τζαζ, ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε μέχρι τον Φλεβάρη στην Γαλατάσαραϊ, από όπου και αποχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων για να ολοκληρώσει τη χρονιά σε ομάδα της πατρίδας του.
Πηγή: contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement