Η Λοκομοτίβα νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ, με τον “δικέφαλο” να πετυχαίνει το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ με τον Μακ στο 91′. Ντεμπούτο με ήττα και 3-5-2 για τον Ίγκορ Τούντο
Άσχημα ξεκίνησε την σεζόν ο ΠΑΟΚ, καθώς ηττήθηκε με 1-2 από την Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ και κινδυνεύει να αποκλειστεί από τον Ιούλιο από την Ευρώπη, στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Τα πράγματα πάντως θα ήταν πολύ χειρότερα αν δεν είχε καταφέρει ο “δικέφαλος” να πετύχει το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ με τον Μακ στο 91′, έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Μυστακίδη!
Ο Μάρκο Κόλαρ άνοιξε το σκορ στο 30ό λεπτό με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκανε 2-0 ο Φράνκο Αντριάσεβιτς με κεφαλιά στην “καρδιά” της ελληνικής άμυνας, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement