
Η Elenko Sports ενημέρωσε την ΑΕΚ σχετικά με το θέμα του Τζιοβάνι, αναφέροντας ότι έχει καταθέσει τα έγγραφα ώστε να ενεργοποιηθεί η ρήτρα αποδέσμευσής του από την Φλουμινένσε.
Σε σίριαλ έχει μετατραπεί η μεταγραφή του Τζιοβάνι στην Ένωση, καθώς η Φλουμινένσε προσπαθεί να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Ωστόσο, η εταιρία μάνατζερ Elenko Sports, ενημέρωσε τους υπεύθυνους της Ένωσης ότι έχει καταθέσει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, ώστε να ενεργοποιηθεί εντός 48 ωρών η ρήτρα αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου.
Μάλιστα, και ο πατέρας του Τζιοβάνι είχε επικοινωνία ξανά με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, δίνοντάς του για ακόμα μια φορά τη διαβεβαίωση ότι ο γιος του θα υπογράψει στην ΑΕΚ.
Πλέον απομένει ένα 24ωρο ώστε να επιβεβαιωθεί αυτό και ο Βραζιλιάνος να ταξιδέψει στην Ελλάδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement