Ο δράστης πραγματοποίησε 16 ένοπλες ληστείες μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε μηνών, σε βάρος περιπτέρων και κυρίως σε περιοχές των Βορείων και Δυτικών προαστίων της Αττικής, με συνολικό οικονομικό όφελος που άγγιξε τα 6.000 ευρώ
Εξαιρετικά δραστήριος αποδείχτηκε πως ήταν ο 22χρονος δραπέτης που συνελήφθη μετά από καταδίωξη αντρών της Αστυνομίας και ύστερα από ληστεία που διέπραξε σε βάρος μίας υπαλλήλου σε περίπτερο στο Μαρούσι, την περασμένη Τετάρτη.
Ο δράστης που ήταν τρόφιμος των Φυλακών Αυλώνα για σωρεία ληστειών, είχε μεταχθεί στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου στις 26 Φεβρουαρίου του 2015 για την εκδίκαση έφεσης την οποία είχε ασκήσει. Τότε είχε εκμεταλλευτεί την έλλειψη προσοχής των φρουρών και μαζί με δύο συγκρατούμενούς του είχε καταφέρει να αποδράσει.
Έκτοτε, όπως προέκυψε από την σχετική έρευνα της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, πραγματοποίησε 16 ένοπλες ληστείες σε βάρος περιπτέρων κυρίως σε περιοχές των Βορείων και Δυτικών προαστίων της Αττικής, με συνολικό οικονομικό όφελος που άγγιξε τα 6.000 ευρώ.
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement