13.7
19:40

Έσπασε τον καρπό του ο Λορίς

AEK1924.gr team
Έσπασε τον καρπό του ο Λορίς
Advertisement

Ένα σοβαρό πλήγμα υπέστη η Τότεναμ, καθώς ο Ουγκό Λορίς έσπασε τον καρπό του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ενδέχεται να χάσει τους πρώτους αγώνες της νέας σεζόν.

“Ο σύλλογος επιβεβαιώνει ότι ο Ουγκό Λορίς υπέστη κάταγμα στον καρπό του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Γάλλος τερματοφύλακας θα συνεχίσει να προπονείται με την πρώτη ομάδα, προκειμένου να αναρρώσει και να είναι έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν. Το ιατρικό επιτελείο μας θα συνεχίσει να παρακολουθεί το στάδιο αποκατάστασης και την πρόοδό του”, αναφέρει η ανακοίνωση της Τότεναμ.

Ο 28χρονος διεθνής γκολκίπερ, ο οποίος βρίσκεται στην αγγλική ομάδα από το καλοκαίρι του 2012, επρόκειτο να αποτελέσει στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ντάβιντ ντε Χέα, ωστόσο με τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, ο Λορίς δεν πρόκειται να αλλάξει στρατόπεδο.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->