12.7
12:49

«Ο Βάρας θα παίξει στη Λας Πάλμας»

AEK1924.gr team
«Ο Βάρας θα παίξει στη Λας Πάλμας»

Στη Λας Πάλμας φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάβι Βάρας, καθώς δημοσίευμα από τα Κανάρια αναφέρει ότι έμπειρος τερματοφύλακας συμφώνησε με τους «κίτρινους».

Η απόκτηση τερματοφύλακα έχει μπει σε προτεραιότητα για την ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωση του Βάρας φαίνεται πως απομακρύνεται (την ώρα που η Ένωση ήταν έτοιμη για νέα επαφή μαζί του) μιας και δημοσίευμα από τα Κανάρια αναφέρει ότι «έκλεισε» στη Λας Πάλμας.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «canariasenhora.com» τονίζει: «Ο Χάβι Βάρας είναι ο τερματοφύλακας που θα έχει στη διάθεσή του ο Πάκο Ερέρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο τερματοφύλακας από τη Σεβίλλη, που έπαιξε στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ την περασμένη σεζόν, ήρθε σε ολοκληρωτική συμφωνία με τους κίτρινους και θα παίξει στη Λας Πάλμας τη νέα περίοδο».

Τις επόμενες ημέρες πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του γκολκίπερ, καθώς επιθυμία των Κιτρινόμαυρων είναι να ταξιδέψουν στην Πολωνία με τον νέο τερματοφύλακα στην αποστολή.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement