Η προετοιμασία της ΑΕΚ στην Αθήνα συνεχίζεται και οι παίκτες της Ένωσης έχουν σήμερα την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες.
Οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά για τους Κιτρινόμαυρους και η λέξη «ρεπό» είναι άγνωστη, ωστόσο ο Τραϊανός Δέλλας έχει προγραμματίσει για σήμερα μονή πρωινή προπόνηση, έχοντας αφήσει ελεύθερο το απόγευμα στους παίκτες τους.
Ο ρυθμός των προπονήσεων έχει ανέβει αρκετά, με τους ποδοσφαιριστές να γυμνάζονται το πρωί στο γκολφ της Γλυφάδας και το απόγευμα στα Σπάτα, την ίδια στιγμή που δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση.
Οι Κιτρινόμαυροι είχαν μονή προπόνηση και την Τετάρτη, κάτι που θα συμβεί και σήμερα, ώστε άπαντες να πάρουν μερικές γρήγορες ανάσες και να επιστρέφουν την Δευτέρα στις προπονήσεις με περισσότερη ενέργεια.
Πηγή φωτογραφίας: www.aekfc.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement