Τη “βόμβα” του καλοκαιριού πυροδοτεί η Μάντσεστερ Σίτι, αφού, κατέληξε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την αγορά του Ραχίμ Στέρλινγκ έναντι 49 εκατομμυρίων λιρών.
Ίσως την πιο ισχυρή μεταγραφική “βόμβα” του καλοκαιριού του 2015 για το Νησί, πυροδοτεί η Μάντσεστερ Σίτι, αφού, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέληξε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του Ραχίμ Στέρλινγκ.
Την είδηση μεταδίδει το Sky Sports, το οποίο υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει έναντι 49 εκατομμυρίων ευρώ, συν ορισμένα μπόνους στόχων.
Πλέον, θα πάρει σειρά ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος θα μεταβεί στο Μάντσεστερ, για να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση της Σίτι και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Ο Στέρλινγκ είχε ζητήσει να αποχωρήσει από το Άνφιλντ από την αρχή του καλοκαιριού, διότι επιθυμεί να αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement