
Για 60 λεπτά αγωνίστηκε ο Άλκης Μαρκοπουλιώτης στον αγώνα της Εθνικής Νέων κόντρα στην Αυστρία που έληξε 0-0.
Κοντά στην πρόκριση στους «4» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015 βρίσκεται η Εθνική Νέων, ύστερα από την λευκή ισοπαλία κόντρα στην Αυστρία στο AEL FC Arena.
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και αρχηγός της ομάδας Νέων, Άλκης Μαρκοπουλιώτης αγωνίστηκε για 60 λεπτά, κάτι που είχε συμβεί και στο προηγούμενα ματς.
Πλέον, η Εθνική χρειάζεται έναν βαθμό στο τελευταίο της ματς στον 1ο όμιλο με αντίπαλο τη Γαλλία (12/7) για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησαν από κοντά περισσότεροι από 13.000 φίλαθλοι.
ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Τσιμίκας, Τσελεπίδης, Μαρκοπουλιώτης (60΄ Σάλιακας), Κυριακόπουλος, Ρούσσος, Καραχάλιος, Στάικος, Κυνηγόπουλος (84΄ Ορφανίδης), Μαυρίας (60΄ Πόζογλου), Βέργος
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement