
Την ΑΕΚ χαρακτηρίζει ως επόμενο σταθμό στην καριέρα του Άλεν Μπαρόχα ο «Mister Vinotinto», καθώς όπως αναφέρει οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία με τις διαπραγματεύσεις να πηγαίνουν καλά.
Ο διεθνής γκολκίπερ με τη Βενεζουέλα φαίνεται πως είναι κοντά στη μεταγραφή του στην Ένωση σύμφωνα με τον λογαριασμό του «Mister Vinotinto» στο Twitter.
«Ο Αλάιν Μπαρόχα θα είναι νέος παίκτης της ΑΕΚ, της ίδιας ομάδας με τον Ρόναλντ Βάργκας. Ακόμη συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και όλα πηγαίνουν καλά», αναφέρει το πρώτο tweet, ενώ το δεύτερο αναφέρει: «Τελικά ο αντικαταστάτης του Μπαρόχα στην Καράκας θα είναι ο 17χρονος Φαρίνεζ. Μεγάλος τερματοφύλακας».
Από την πλευρά της η ΑΕΚ επιβεβαιώνει τις συζητήσεις με τον Βενεζουελάνο, ωστόσο δεν βιάζεται για να «κλείσει» τη μεταγραφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement