Ο Βραζιλιάνος άσος, Νενέ, αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας του ότι την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Διαβάστε αναλυτικά.
Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό φαίνεται να είναι ο Βραζιλιάνος άσος Νενέ. Ο 34χρονος εξτρέμ δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας του σίγουρος για το ότι την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Συγκεκριμένα ο επίσημος λογαριασμός της εκπομπής Esporte Fantástico στο twitter γράφει το εξής:”Αποκλειστικό. Ο Νενέ αποκαλύπτει στο δημοσιογράφο, Μπρούνο Πισινάτο, ότι θα παίζει στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2015/2016″.
Να σημειωθεί πως ο Νενέ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού εδώ και αρκετές ημέρες. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Παλμέιρας, Σάντος, Μαγιόρκα, Αλαβές, Θέλτα, Μονακό, Εσπανιόλ, Παρί Σεν-Ζερμέν, Αλ-Γκαράφα και Γουέστ Χαμ, ενώ είναι τέσσερις φορές διεθνής με την Βραζιλία, έχοντας σημειώσει ένα τέρμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement