23.6
20:35

Υπέγραψε Ατλέτικο ο Τζάκσον Μαρτίνες

AEK1924.gr team
Υπέγραψε Ατλέτικο ο Τζάκσον Μαρτίνες

Ο μάνατζερ του Τζάκσον Μαρτίνες ευχαρίστησε την Μίλαν για το ενδιαφέρον και επιβεβαίωσε πως ο Κολομβιανός στράικερ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο και έχει ήδη υπογράψει!

Η Ατλέτικο τελικά “έκλεψε” τον Τζάκσον Μαρτίνες από τα χέρια της Μίλαν, καθώς ο μάνατζερ του παίκτη αποκάλυψε πως ήδη έχει υπογράψει στους “ροχιμπλάνκος”.

“Ευχαριστούμε τη Μίλαν και κυρίως τον Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος έκανε τα πάντα για να τον πάρει στους ροσονέρι”, τόνισε ο Λουίς Ενρίκε Πομπέο.

“Ο παίκτης επέλεξε να πει ναι στην Ατλέτικο για τον σχεδιασμό που έχει χτιστεί πάνω του. Η συμφωνία έχει κλείσει επειδή το νέο εγώ! Έχει ήδη υπογράψει για τα επόμενα 4 χρόνια και ο ισπανικό σύλλογος έχει πληρώσει την ρήτρα του συμβολαίου του”.

Η ρήτρα ήταν 35.000.000 ευρώ, τα είχε δώσει και η Μίλαν, είχε συμφωνήσει και με τον παίκτη, αλλά η Ατλέτικο ήταν πονηρή. Η ομοσπονδία της Κολομβίας δεν επέτρεψε στον Τζάκσον να περάσει ιατρικές εξετάσεις, έτσι η Μίλαν θα περίμενε μετά το Copa América 2015.

Η Ατλέτικο μίλησε και αυτή με τον παίκτη, ικανοποίησε τις απαιτήσεις του και τον έβαλε να υπογράψει χωρίς να περάσει ιατρικές εξετάσεις.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement