20.6
20:26

Κοντονής: Όλοι θα σεβαστούν την απόφαση του ΣτΕ

AEK1924.gr team
Κοντονής: Όλοι θα σεβαστούν την απόφαση του ΣτΕ
Advertisement

Ο Σταύρος Κοντονής ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι άπαντες θα πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την κατασκευή της Αγιάς Σοφιάς.

Αναλυτικά όσα είπε στο Κρήτη TV:

«Και ο ΣΥΡΙΖΑ, και εγώ, σε ανύποπτο χρόνο και η δημοτική αρχή, προς τιμήν της… Καταρχήν η δημοτική αρχή κινήθηκε προς την κατεύθυνση της δικαστικής επίλυσης της διαφοράς και αυτό την τιμά. Διότι δεν λειτούργησε με έναν τρόπο αυταρχικό, αλλά είπε το συγκεκριμένο ζήτημα να λυθεί με έναν τρόπο αυθεντικό, από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας όσον αφορά τα διοικητικά ζητήματα. Προσέφυγε στο Συμβούλιο Επικρατείας, πληροφορούμε ότι η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας είναι αρνητική ως προς την προσφυγή του Δήμου.

Εγώ πριν εκδοθεί η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας είχα πει το εξής: ότι όταν εκδοθεί η απόφαση, θα πρέπει αυτή η απόφαση να γίνει σεβαστή από όλους. Επομένως η κυβέρνηση έχει εκφραστεί σε ανύποπτο χρόνο ότι η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας πρέπει να γίνει σεβαστή, ότι διαλαμβάνεται σε αυτή την απόφαση θα πρέπει να υλοποιηθεί και από εδώ και πέρα, με βάση την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου θα πρέπει να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Είναι σαφής τοποθέτηση και δεν νομίζω ότι αφήνει κανένα περιθώριο ούτε παρερμηνείας, ούτε άλλης λύσης».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->