19.6
08:05

Μαρινάκης: «Πρέπει να ντρέπεστε»

AEK1924.gr team
Μαρινάκης: «Πρέπει να ντρέπεστε»
Advertisement

Επτά ώρες κράτησε η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη ενώπιο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη και η Livesport αποκαλύπτει αποσπάσματα των διαλόγων ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Αναλυτικά:

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην απολογία του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. Για την έκρηξη στον φούρνο του Κωνσταντινέα στάθηκε στο γεγονός ότι οι αρχικές καταγγελίες προήλθαν από ανώνυμη επιστολή ενώ τόνισε ότι αρκετές από τις μαρτυρικές καταθέσεις που δόθηκαν, στη συνέχεια ανατράπηκαν. Μια τέτοια περίπτωση αφορά και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε επίσης στον ανακριτή ότι έχει αρχίσει ένας πόλεμος εις βάρος του από το 2011 με την υπόθεση των στημένων αγώνων για την οποία υπάρχει απαλλακτική πρόταση του αντιεισαγγελέα Παναγιώτη Πούλιου. Κι αυτός ο πόλεμος του γίνεται γιατί έχει ανέβει επίπεδο ο Ολυμπιακός και οι αντίπαλοί του θέλουν τον αφανισμό τον δικό του, αλλά και της ομάδας του.

Ένταση προκλήθηκε στην απολογία του Μαρινάκη όταν ο ανακριτής τον ρώτησε για την έκρηξη στον φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα, τον Ιανουάριο του 2012. Μεταξύ τους έγινε ο ακόλουθος διάλογος.

Μαρινάκης: Πρέπει να ντρέπεστε.

Ανδρεάδης: Ξέρετε που βρίσκεστε;

Μαρινάκης: Ξέρω πολύ καλά.

Από την απολογία του προέδρου του Ολυμπιακού διέρρευσαν και οι ακόλουθοι διάλογοι:

Ανδρεάδης: Γιατί υποστηρίξατε τον Γ. Σαρρή ως υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ;

Μαρινάκης: Γιατί ήταν αξιόλογος, μορφωμένος και ηθικός άνθρωπος.

Ανδρεάδης: Στη συνάντησή σας στο “Χιλτον’, όπου συμμετείχαν Σαρρής, Κουρίδης, Σταθόπουλος, Παπακωνσταντίνου και Σάββας, τι συζητήσατε και τι αποφασίσατε;

Μαρινάκης: Ήταν τυχαία συνάντηση και δεν μπορεί οι τυχαίες συναντήσεις να μετατρέπονται σε ποινικά αδικήματα».

Τέλος, όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής, ο Μαρινάκης είπε ότι… πίσω από όλα είναι ο Μελισσανίδης και ο Αλαφούζος με τον ιδιοκτή του ΟΣΦΠ να δηλώνει αθώος. «Σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε λόγο για μία σκευωρία που άμεσα θα αποκαλυφθεί και την οποία έχουν ξεκινήσει να στήνουν εις βάρος του οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος, μέσω της οποίας επιχειρούν να πλήξουν τον Ολυμπιακό και τον ίδιο, καθώς έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις στον Σύλλογο και έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο χάσμα που οι δήθεν ανταγωνιστές αδυνατούν να καλύψουν».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->