16.6
08:59

Με Δέλλα για την κορυφή!

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος blogάρει στο ΑΕΚ1924 για τελευταία φορά την εφετινή σεζόν αναφερόμενος στους στόχους που πραγματοποιήθηκαν, την παραμονή του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς και τον κόσμο της ομάδας που δεν σταμάτησε ποτέ να δείχνει την αγάπη του.

 «Μια επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ο σχεδιασμός της ομάδας μας στις αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού δημιουργήθηκε με στόχο την επιστροφή της ΑΕΚ στην πρώτη κατηγορία.

Το μήνυμα που πήραμε από τον πρόεδρο μας ήταν ξεκάθαρο. Να οδηγήσουμε την ομάδα και πάλι στη φυσική της θέση. Θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό συνειδητοποιήσαμε όλοι τις απαιτήσεις της ομάδας, από τη αρχή της σεζόν, δημιουργήσαμε κατά τη γνώμη μου ένα φανταστικό σύνολο και κατά το μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής περιόδου παίξαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας ήταν ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήριαλ. Ήταν πάρα πολύ καλό και υπήρχε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ένας υγιής ανταγωνισμός μεταξύ μας.

Σε αυτό συνετέλεσε και η προσφορά του Τραϊανού Δέλλα τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον ψυχολογικό παράγοντα. Είμαι πολύ τυχερός που προπονούμαι κάτω από τις οδηγίες ενός ανθρώπου ο οποίος δεν νοιάζεται μόνο για τα αγωνιστικά, στα οποία απαιτεί την τελειότητα, αλλά λειτουργούσε πολλές φορές ως «διαπαιδαγωγός».

Νομίζω ότι είναι μεγάλο προσόν του το ότι κατάφερε πολύ γρήγορα να περάσει σε όλα τα παιδιά που ήρθαμε πέρσι το dna της ΑΕΚ. Η είδηση της παραμονή τους μας γέμισε ικανοποίηση και χαρά.

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς γιατί από την αρχή της σεζόν η στήριξη σας και η αγάπη σας ήταν αυτή που μου έδινε κίνητρο να προσπαθώ καθημερινά για τους στόχους της ομάδας.

Θέλω να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, για εμάς θα είναι μια περίοδος ξεκούρασης ώστε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να επιστρέψουμε με όρεξη για τις νέες προκλήσεις που μας περιμένουν.

Θα τα λέμε ξανά από την προετοιμασία, Δημήτρης Κολοβέτσιος!»

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement