14.6
11:40

Ποιος λαός… κλέβει περισσότερο τα ξενοδοχεία;

AEK1924.gr team
Ποιος λαός… κλέβει περισσότερο τα ξενοδοχεία;
Advertisement

Σίγουρα όλοι έχουμε μια στοίβα σαπουνάκια και μικρά σαμπουάν στο μπάνιο από ξενοδοχεία που έχουμε κατά καιρούς επισκεφθεί. Κάποιοι, όμως, φαίνεται πως δεν αρκούνται σε αυτά και επιστρέφουν από τις διακοπές τους με αντικείμενα που πήραν παράνομα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, τα οποία δεν περιορίζονται σε αφρόλουτρα και σαμπουάν.

 Σύμφωνα με στοιχεία έρευνας που δημοσίευσε η Telegraph, οι ταξιδιώτες εξ Αργεντινής παραδέχονται σε ποσοστό 73% ότι έχουν πάρει πράγματα που δεν θα έπρεπε από τα ξενοδοχεία που βρέθηκαν, ενώ και οι τουρίστες από τη Σιγκαπούρη κινούνται στα ίδια επίπεδα, με το αντίστοιχο ποσοστό να φτάνει το 71%.

Στην επόμενη θέση βρίσκονται οι Ισπανοί με 70% και ακολουθούν οι Γερμανοί με 68%, οι Ιρλανδοί με 67%, οι Ρώσοι με 59%, οι Μεξικάνοι με 59%, οι Ιταλοί με 57%, οι Ιάπωνες με 56% και οι Αμερικάνοι με 53%. Συνήθως παίρνουν τασάκια, μπουρνούζια, πετσέτες, παντόφλες, πίνακες, διακοσμητικά αντικείμενα αλλά και ριχτάρια ή μαξιλαράκια. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το hotels.com σε περίπου 5.000 ταξιδιώτες ανά τον κόσμο, ενώ παρουσιάζονται και οι πιο έντιμοι λαοί με τους Κολομβιανούς (31%) να είναι οι πιο έντιμοι, ενώ ακολουθούν οι Νορβηγοί, οι Κορεάτες και οι Δανοί.

Πηγή: perierga.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->