Η κυβέρνηση δεν θα υπογράψει δημοσιονομικά ασυνεπείς και μισανθρωπικές συμφωνίες, ανέφερε ο Γ. Βαρουφάκης από τη Βουλή, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη
Δεν υπάρχει καμία συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους Θεσμούς για πρωτογενές πλεόνασμα 1% ,δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στη Βουλή απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη.
«Η κυβέρνηση δεν θα υπογράψει «δημοσιονομικά ασυνεπείς και μισανθρωπικές συμφωνίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης κάνοντας ταυτόχρονα λόγο και για «χαλκείο των Βρυξελλών».
«Δεν υπήρξε μέρα που η Wall Street Journal, οι Financial Times, το χαλκείο των Βρυξελλών να μην μιλά για Grexit».Κάνουμε διαπραγμάτευση και ο λαός και η Βουλή είναι στο σκοτάδι. Θεωρείτε casus belli να επικοινωνήσουμε στη χώρα μας αυτά που συζητούνται. Κάποιες φορές που το κάναμε έχει θεωρηθεί ότι ουσιαστικά διακόψαμε τις διαπραγματεύσεις», επεσήμανε ο κ. Βαρουφάκης.
Από την πλευρά του ο κ. Θεοχάρης κατηγόρησε την κυβέρνηση για αλλοπρόσαλλη πολιτική που έχει αποτύχει και δεν υπάρχει πλέον καμία αξιοπιστία.
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement