Ακόμα και σε ένα παιχνίδι με πολλές αλλαγές στο βασικό της σχήμα και παρότι «κυνηγούσε» την Παναχαϊκή στο σκορ από τα πρώτα λεπτά, η ΑΕΚ δεν συμβιβάστηκε με την ιδέα της ήττας και έφυγε με έναν βαθμό από την Κόρινθο.
Ο Τραϊανός Δέλλας όπως αναμενόταν έδωσε γι’ άλλο ένα παιχνίδι ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες προχωρώντας σε πολλές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς με αντίπαλο τον Ηρακλή.
Οι Κιτρινόμαυροι δεν έπιασαν υψηλή απόδοση κόντρα στην Παναχαϊκή και σε αυτό ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο το ροτέισον του Δέλλα, αλλά ακόμα κι έτσι δεν παρέδωσε τα όπλα.
Το γκολ του Κρισάντους στο 68’ που έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ΑΕΚ ήταν αποτέλεσμα της συνεχούς πίεσης της Ένωσης στο δεύτερο μέρος, καθώς είχε ανέβει για να πετύχει ένα τέρμα.
Το κέρδος για την ΑΕΚ από το χθεσινό (31/5) παιχνίδι είναι η άρνηση των παικτών να συμβιβαστούν με την ιδέα της ήττας, αφού παρότι η άνοδος έχει εξασφαλιστεί απώτερος στόχος είναι η ομάδα να διατηρήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement