01.6
20:09

Γλίτωσε τον υποβιβασμό με Φαν ντερ Φάαρτ βασικό

AEK1924.gr team
Γλίτωσε τον υποβιβασμό με Φαν ντερ Φάαρτ βασικό

Το Αμβούργο επικράτησε με 2-1 της Καρσλρούης στην παράταση και παρέμεινε στην Μπουντεσλίγκα. Βασικός για το Αμβούργο ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ που βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζει η ΑΕΚ.

Το Αμβούργο είναι εφτάψυχο, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απέφυγε τον υποβιβασμό από την Bundesliga στα μπαράζ και μάλιστα με φινάλε-θρίλερ στην Καρλσρούη.

Με εκτέλεση φάουλ του Μαρσέλο Ντίας στο 91′ ισοφάρισε σε 1-1 η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία και έστειλε το ματς στην παράταση, όπου ολοκλήρωσε την τρομερή ανατροπή ο Νίκολαϊ Μίλερ στο 115′.

Το πρώτο ματς είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο 1-1, έτσι και με 0-0 η Καρλσρούη θα έπαιρνε την άνοδο μετά από 17 χρόνια.

Άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι στο 78′ με τον Γιάμπο και η άνοδος έμοιαζε κοντά, αλλά τελικά έζησαν τον εφιάλτη.

Με τρομερή εκτέλεση φάουλ ο Μαρσέλο Ντίας ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και στην παράταση πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Νίκολαϊ Μίλερ ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Το Αμβούργο λοιπόν παραμένει η μοναδική ομάδα στην ιστορία της Bundesliga (από το 1963) που δεν εχει υποβιβαστεί ποτέ!

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->