Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ένωσης Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη τύπου, για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, αλλά και τον χρόνο συμμετοχής που έδωσε σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ
Αναλυτικά:
«Μετά και την μαθηματική άνοδο θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έπαιζαν πολύ, έγινε ανοιχτό ματς. Το γκολ μας επηρέασε πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Στο δεύτερο πήγαμε καλύτερα, πιο πιεστικοί. Ανεβάσαμε τις γραμμές μας. Βάλαμε γκολ αλλά στις άλλες ευκαιρίες δεν πήραμε τη νίκη που ήρθαμε για αυτή.
Συνεχίζουμε για νίκες για να είμαστε πρώτοι στα πλέι οφ. Να κλείσει αυτή η χρονιά, που πολύ μεγάλη σε διάρκεια. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τα παιδιά. Μέσα από τη δουλειά έρχεται η βελτίωση. Στα επόμενα θα είμαστε καλύτερα».
Ο Στράτος Σβάρνας μετά το τέλος του ματς τόνισε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς, δεχθήκαμε ο γκολ που μας επηρέασε. Ημασταν σχετικά καλή. Ισοφαρίσαμε αλλά μετά την διακοπή πάγωσε το ματς και έληξε 1-1».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement