
Ο Μενσά Μπονσού απολογήθηκε στην διοίκηση της ΑΕΚ, για το γεγονός ότι ανιχνεύθηκε η ουσία αμφεταμίνη στον οργανισμό του μετά τον αγώνα της Ένωσης κόντρα στα Τρίκαλα. Διαβάστε την θέση της ΚΑΕ.
Το ΕΣΚΑΝ γνωστοποίησε σήμερα ότι ο Μενσά Μπονσού βγήκε θετικός στην ουσία αμφεταμίνη, με την ΚΑΕ ΑΕΚ να ζητάει λεπτομέρειες της ανάλυσης του δείγματος, ενώ παράλληλα, όπως ήταν αναμενόμενο, ο μπασκετμπολίστας απολογήθηκε στην διοίκηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
Όπως μας ενημέρωσε σήμερα (22/05) το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Ποπς Μενσά Μπονσού κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος, που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα, στις 18 Απριλίου 2015, στο ΟΑΚΑ, ανιχνεύθηκε η ουσία αμφεταμίνη.
Ο παίκτης κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις ενώπιον της διοίκησης. Η ΚΑΕ ΑΕΚ ζήτησε ήδη από το ΕΣΚΑΝ λεπτομέρειες για την ανάλυση του δείγματος και επιφυλάσσεται για τις επόμενες κινήσεις της.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement