21.5
05:48

Δημιουργούν, αλλά τα χαλάνε στο τέλος

AEK1924.gr team
Δημιουργούν, αλλά τα χαλάνε στο τέλος

Ένα χαρακτηριστικό που παρατηρείται στην ΑΕΚ των πλέι οφ είναι οι αρκετές τελικές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι, οι οποίες όμως δεν αποφέρουν τα ανάλογα γκολ για τους Κιτρινόμαυρους.

Μια από τα ίδια ήταν η εμφάνιση της Ένωσης κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, με τους Κιτρινόμαυρους να παίρνουν ξανά τους τρεις βαθμούς χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσουν.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα δημιουργούν από μια ντουζίνα φάσεις τουλάχιστον σε κάθε αναμέτρηση, αλλά δεν είναι τόσο τυχεροί και εύστοχοι στην τελική ευκαιρία και γι’ αυτό έρχονται τα «φτωχά» αποτελέσματα.

Όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, η Ένωση δημιούργησε αρκετές φάσεις σε κάθε ημίχρονο, αλλά εν τέλει πέτυχε μόνο ένα τέρμα και αυτό ήρθε μετά από προβολή του Γροντή σε κενή εστία.

Στους υπόλοιπους αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν οι Κιτρινόμαυροι όχι μόνο δημιουργούσαν πολλές τελικές, αλλά σκόραραν και με την ίδια συχνότητα, κάτι που το αναζητούν στα πλέι οφ και δεν το έχουν βρει ακόμα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->