13.5
08:20

Οι μπουλντόζες πέριξ του γηπέδου

AEK1924.gr team
Οι μπουλντόζες πέριξ του γηπέδου

Ξεκίνησε ο καθαρισμός του οικοπέδου της ΑΕΚ, με τους υπεύθυνους να δίνουν αρχικά προτεραιότητα στους εξωτερικούς χώρους αυτού.

Ειδικό συνεργείο έχει ξεκινήσει τις εργασίες καθαρισμού του οικοπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους ανθρώπους του να δίνουν προτεραιότητα στο εξωτερικό κομμάτι.

Το συνεργείο έχει αρχίσει να καθαρίζει την οδό Φωκών, θα συνεχίσει με τον πεζόδρομο και από εκεί και πέρα θα περάσει και από τους υπόλοιπους χώρους περιμετρικά του οικοπέδου.

Στο χώρο βρίσκεται ο Στέλιος Σεραφείδης, με τον προγραμματισμό να προχωρά με την απομάκρυνση των διαφημιστικών πινακίδων και τον καθαρισμό του οικοπέδου μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όπως διαβάσατε στο ΑΕΚ1924.gr, η ΑΕΚ μετά και από επιθυμία του Δήμου, ξεκίνησε τις διαδικασίες, έτσι ώστε εντός της επόμενης εβδομάδας να περιφράξει τα 29 στρέμματα που της ανήκουν, αναμένοντας τις επίσημες αποφάσεις του ΣτΕ, για να προχωρήσει με την οικοδομική άδεια. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement