11.5
13:00

Χατζόπουλος: Όταν έχεις γήπεδο κάνεις πρωταθλητισμό

AEK1924.gr team
Χατζόπουλος: Όταν έχεις γήπεδο κάνεις πρωταθλητισμό

Ο προπονητής του τμήματος κ17 που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ Νέων, Άγγελος Χατζόπουλος, μίλησε για την ομάδα του και τις Ακαδημίες της Ένωσης, τονίζοντας ότι όταν έχεις γήπεδο μπορείς να δουλέψεις σωστά και να κάνεις πρωταθλητισμό.

«Αν ο πρωταθλητισμός γίνεται σε βάρος  της εκπαίδευσης των μικρών δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, αλλά  από την άλλη πλευρά σίγουρα ένας τίτλος δημιουργεί αποθέματα αυτοπεποίθησης από τα οποία αντλούν για να συνεχίζουν την δουλειά και την εκπαίδευση τους», τόνισε αρχικά ο Χατζόπουλος στην εφημερίδα Ώρα και συνέχισε:

«Όταν έχεις γήπεδο έχεις τα πάντα προσθέτοντας στην οργάνωση και το ότι τα παιδιά περιτριγυρίζονται από ανθρώπους που έπαιξαν στην ΑΕΚ, με μεγάλη ιστορία και είναι εμβληματικές μορφές της έχουμε ότι χρειάζεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς και ακόμα στους φυσιοθεραπευτές και τους φροντιστές που ήταν πάντα δίπλα μας».

Σχετικά με την προαγωγή νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα υπογράμισε: «Αυτό είναι ένα θέμα που θα ήταν καλύτερο να απαντηθεί από εκείνους που είναι αρμόδιοι για τον σχεδιασμό και είναι σε συνάρτηση με την γενικότερη υποδομή του επαγγελματικου ποδοσφαίρου εγώ το πιστεύω και το εύχομαι».

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement