10.5
15:47

Η απάντηση του Κακέτση στον Κούγια

AEK1924.gr team
Η απάντηση του Κακέτση στον Κούγια
Advertisement

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου (9/5) ο Αλέξης Κούγιας, ο Στιβ Κακέτσης επανέρχεται και δίνει τη δική του αιχμηρή απάντηση στον γνωστό ποινικολόγο.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία άφησε αιχμές σε βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη, του ιδιοκτήτη του Ηρακλή, κ. Παπαθανασάκη και του διαιτητή Ντίτσιου, ενώ αναφερόταν και στο όνομα του Στιβ Κακέτση, τον οποίο έχει κατονομάσει στην τελευταία του κατάθεση στον ανακριτή ως έναν από τους ανθρώπους (μαζί με Μελισσανίδη, Αλαφούζο και Πατέρα) που θέλουν να διώξουν τον Μαρινάκη από το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η δήλωσή του Κακέτση:

«Κύριε Κούγια, πάψε να ασχολείσαι μαζί μου. Σου έδωσα ένα μήνυμα την Δευτέρα μέσω της εκπομπής «Δίκη». Σου είπα πως όταν αναφέρεις το όνομά μου, να πλένεις πρώτα τα δόντια σου.

Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό παιχνίδι και δεν είναι για ανθρώπους σαν και εσένα, που αλλάζουν ένορκες καταθέσεις κάθε πέντε λεπτά και έχεις τρελάνει όλο τον κόσμο.

Σοβαρέψου επιτέλους. Είσαι 64 χρονών και ακόμα παίζεις το τρενάκι και κάνεις τον μηχανοδηγό και την “φλορέτα”. Μήπως έχεις διπολικό σύνδρομο;

Τελικά εσύ τρέχεις μόνος σου και έρχεσαι δεύτερος. Γεια σου Πόκο! (Πόκο λένε το σκυλάκι μου, το οποίο όμως δεν γλύφει εκεί που φτύνει…).

Υ.Γ: Επειδή ζω στον Άλιμο, να ξέρεις ότι ακούγεται στην πιάτσα πως αρέσει και σε σένα το over και το 3-0…».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->