Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας
Όπως προκύπτει, η υπόθεση της κατάθεσης του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού σχετικά με όσα ισχυρίζεται ότι του είχε πει ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου Σα Πίντο για το ματς Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1, παίρνει νέα τροπή.
Ο Τάκης Φύσσας ο οποίος είχε καταθέσει πως ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου, Σα Πίντο, του εκμυστηρεύτηκε ότι πριν από το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος δέχτηκε παρέμβαση για να μην χρησιμοποιήσει τέσσερις παίκτες στην ενδεκάδα (μετά το ματς παραιτήθηκε), στην συμπληρωματική κατάθεση του υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο περιστατικό γνωρίζει και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, στενός συνεργάτης του Φύσσα και συμπατριώτης του Σα Πίντο, Φερνάντο Σάντος!
Μάλιστα, του έδωσε το νούμερο του κινητού τηλεφώνου και το e-mail του, ενώ για τον Σα Πίντο, του είπε ότι “δεν διέψευσε όσα σας είπα”.
Επισημαίνεται ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανδρεάδη την προσεχή Τρίτη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Αγγελόπουλος.
Πηγή:contra.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement