
Ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε στη σημερινή προπόνηση το τελικό του πλάνο για το ματς κόντρα στον Ηρακλή, δίνοντας θέσεις βασικών στους Τζανετόπουλο και Ζόριτς. Διαβάστε ποιοι άλλοι πήραν φανέλες βασικών.
Ο Κολοσσός είχε πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα δύο διαφορετικές δοκιμές ενδεκάδες, ωστόσο όπως όλα δείχνουν κατέληξε στο αρχικό του πλάνο.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν ο Ανέστης, με τους Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο και Σοϊλέδη να αποτελούν την αμυντική τετράδα.
Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Γιόχανσον και Ανάκογλου, με τον Ζόριτς να έχει έναν ελεύθερο ρόλο μπροστά τους.
Μοναδικός πρωθημένος θα είναι ο Αραβίδης, με τους Πλατέλλα και Μπαρμπόσα να παίρνουν τις θέσεις τους στα φτερά της επίθεσης.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO