24.4
11:13

Αρχηγός αποστολής της Βασίλισσας ο Αγγελόπουλος

Πένυ Μακρή
Αρχηγός αποστολής της Βασίλισσας ο Αγγελόπουλος

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ θα ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας στην Κρήτη για το ματς του Σαββάτου κόντρα στο Ρέθυμνο.

Μαζί με την ομάδα θα ταξιδέψει αυτή την φορά ο Αγγέλοπουλος, έχοντας τον τίτλο του αρχηγού της αποστολής, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου κόντρα στο Ρέθυμνο.

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ, παρακολουθεί από κοντά όλους τους αγώνες της Βασίλισσας, ωστόσο αυτή τη φορά θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή και όχι μόνος του, καθώς θέλει να βρίσκεται στο πλευρό των παικτών δύνοντάς τους δύναμη σε όλα τα ματς που απομένουν, με στόχο την κατάκτηση της τέταρτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε ότι οι Κιτρινόμαυροι αναχωρούν σήμερα για την Κρήτη και ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για αύριο. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement