Η κακή αμυντικά Μαρσέιγ γνώρισε την ήττα – τέταρτη διαδοχική – με 5-3 από τη Λοριάν, στο “Βελοντρόμ” αποχαιρετά το “σεντόνι” και θέτει σε αμφιβολία το ευρωπαϊκό της μέλλον.
Η κατηφόρα της Μαρσέιγ δεν έχει τέλος. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα γνώρισε την τέταρτη διαδοχική της ήττα στη Ligue 1, αυτή τη φορά από τη Λοριάν που παλεύει για την παραμονή, εντός έδρας με 5-3.
Εκπληκτικό ματς στη Μασσαλία με οκτώ γκολ, που αφήνει όμως μία πικρή γεύση στους γηπεδούχους, καθώς εάν η Σεντ-Ετιέν κερδίσει τη Μονπελιέ την Κυριακή, θα αυτή που θα είναι μόνη στην τέταρτη θέση.
Ανάσα για τη Λοριάν, η οποία βγήκε εκτός ζώνης υποβιβασμού και προσπέρασε την Εβιάν, η οποία όμως υποδέχεται την Μπαστιά, το Σάββατο.
Η φιλοξενούμενη Λοριάν “πάγωσε” το “Βελοντρόμ” μόλις εννιά λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, στη Μασσαλία.
Τη σέντρα του Γκασαμά από τα δεξιά υποδέχθηκε ο Ρομέν Φιλιποτό που “έσπασε” την μπάλα με τακουνάκι στον Τζόρνταν Αγιού, κι αυτό με εξαιρετικό σουτ “πλήγωσε” την πρώην του ομάδα κι άνοιξε το σκορ για τη Λοριάν.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement