Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε για μια πολύ άσχημη βραδιά για τον Αστέρα Τρίπολης που έδειξε ότι πρέπει η ομάδα να ανασυνταχθεί και να προσέξει περισσότερο στη συνέχεια.
Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες και θέλησε απλά να ζητήσει συγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας των Αρκάδων για την βαριά ήττα της ομάδας του.
«Δεν θα πω πολλά λόγια, είναι με κακή μέρα για μας και μια πολύ βαριά ήττα για την ομάδα μας. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο μας γιατί τον στεναχωρήσαμε με την σημερινή μας εμφάνιση.
Ήταν μια κακή μέρα. Χάναμε εύκολα τη μπάλα και δώσαμε την ευκαιρία να προηγηθεί γρήγορα με 2-0. Ακολούθησε και η αποβολή και όλα έγιναν ακόμα δυσκολότερα για εμάς. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα ματς.
Αυτή η ήττα σημαίνει για εμάς ότι πρέπει να προσέξουμε ακόμα περισσότερο στην συνέχεια. Είναι μια μέρα που μας στεναχωρεί πολύ».
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement