19.4
15:27

“Κλότσησε” την ευκαιρία η Ρομα

AEK1924.gr team
“Κλότσησε” την ευκαιρία η Ρομα

Η Ρόμα είχε την ευκαιρία να προσπεράσει την Λάτσιο και να βρεθεί ξανά στην δεύτερη θέση, αλλά έμεινε στο 1-1 με την Αταλάντα στο “Ολίμπικο

Ρόμα και Αταλάντα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο “Ολίμπικο”, έτσι οι “τζαλορόσι” έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν την Λάτσιο και να επιστρέψουν στην 2η θέση, η οποία οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Τότι άνοιξε το σκορ με πέναλτι, αλλά με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Ντένις στο 23′.

Ματς με τελικό σκορ το 1-1 και με τα δύο γκολ με πέναλτι ήταν και το Σασουόλο – Τορίνο, ενώ από τα 5 μεσημεριανά ματς μόνο ένα είχε νικητή, με την Παλέρμο να επικρατεί με 2-1 της Τζένοα.

Οι συνθέσεις

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης (84′ Ντουμπιά), Γιανγκά-Εμ’Μπιβά, Αστόρι, Χολέμπας, Ναϊνγκολάν, Παρέδες (57′ Σεϊντού Κεϊτά), Λιάιτς, Ιτούρμπε (57′ Ιμπάρμπο), Φλορέντσι, Τότι.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Μπεναλουάν, Στεντάρντο, Μαζιέλο, Ντραμέ, Καρμόνα, Μπαζέλι (59′ Μιλιάτσιο), Εστιγκαρίμπια, Αλεχάντρο Γκόμες, Εμάνιουελσον (65′ Μάξι Μοράλες), Ντένις (81′ Μπιάνκι).

*οι υπόλοιπες συνθέσεις θα προστεθούν αργότερα…

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement