
Ύστερα και τις από τις δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή περί σεβασμού στις αποφάσεις του ΣτΕ και ανέγερσης της «Αγιάς Σοφιάς» ανοίγει ακόμα περισσότερο ο δρόμος για το γήπεδο της ΑΕΚ
Στην Αμερική εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόσο για επαγγελματικούς λόγους, όσο και για υποψήφιους χρηματοδότες για το γήπεδο, όπως σας είχε ενημερώσει το ΑΕΚ1924.gr.
Ο Τίγρης μαθαίνει όλες τις εξελίξεις γύρω από την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ και στο άκουσμα των δηλώσεων του υφυπουργού αθλητισμού, είναι έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά και να προχωρήσει τα θέματα που απομένουν για να μπουν οι μπουλντόζες στο μαγικό οικόπεδο.
Στην Ένωση περιμένουν την επίσημη απόφαση του ΣτΕ, έτσι ώστε να μπορέσει να βγει η οικοδομική άδεια και να ξεκινήσουν οι εργασίες για την «Αγιά Σοφιά». Ο Μελισσανίδης επιστρέφει αρχές της εβδομάδας και θα συνεχίσει από εκεί που άφησε τις επαφές με τους άμεσους συνεργάτες του έτσι ώστε να μπουν σε σειρά όλες οι εκκρεμότητες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement