
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Λουίς Φαν Χάαλ διατηρεί την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, ενόψει του Σαββατιάτικου (4/4) παιχνιδιού κόντρα στην Άστον Βίλα, ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε στην κούρσα του τίτλου.
Οι “κόκκινοι διάβολοι” βρίσκονται στην 4η θέση και απέχουν 8 βαθμούς από την κορυφή που βρίσκεται η Τσέλσι και με 8 αγωνιστικές να μένουν ακόμα, όλα μπορούν να συμβούν. “Μπορούμε ακόμα να κατακτήσουμε τον τίτλο. Έχουμε μαθηματικές ελπίδες”, δήλωσε ο Φαν Χάαλ.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πολύ καλή κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του το τελευταίο διάστημα και πως δεν τους επηρέασε η διακοπή για τις εθνικές ομάδες: “Πίστευα πως μετά την νίκη κόντρα στην Λίβερπουλ, δεν θα μας βοηθούσε η διακοπή για τις εθνικές. Όταν βλέπω όμως τους παίκτες μου να παίζουν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επιβεβαιώνεται η πολύ καλή άποψη που έχω για αυτούς”.
Πηγή: contra.gr