Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξήλθε το πρωί της Κυριακής από τις φυλακές Κορυδαλλού σε συνέχεια της απόφασης του Συμβουλίου Εφετών που αντικαθιστά την κράτηση με επιβολή περιοριστικών όρων
Είκοσι μέρες πριν τη δίκη της Χρυσής Αυγής και μετά την αποφυλάκιση και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, καθώς και του Γ. Λαγού, αποφυλακίστηκε και ο βουλευτής Χρήστος Παππάς. Ο κ. Παππάς βγαίνει από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά την παρέλευση του 18μηνου από την σύλληψή του.
Η προφυλάκιση του αντικαθίσταται με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ επιβάλλεται στον κύριο Παππά να κινείται μόνο εντός των ορίων της Αττικής, διανυκτέρευση στην οικία του, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτά και εναέρια μέσα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Παράλληλα, επιβάλλεται στον βουλευτή να παρουσιάζεται τρεις φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.
Έξω από τις πύλες του σωφρονιστικού ιδρύματος περίμεναν τον βουλευτή άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος, αλλά και κάποιοι οπαδοί του κόμματος που θέλησαν να είναι παρόντες στην αποφυλάκισή του.
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement