Πλήθος κόσμου στην πορεία διαμαρτυρίας για τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη. Άγνωστοι πέταξαν μπογιές σε καταστήματα
Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας, που διοργάνωσαν οι «επιτροπές αγώνα» ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στην Χαλκιδική, στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες διαδηλωτές από τη Χαλκιδική και από τη Θεσσαλονίκη.
Η πορεία ξεκίνησε από τη ΧΑΝΘ και από την οδό Τσιμισκή, μέσω της οδού Ίωνος Δραγούμη, έστριψε στη Λεωφόρο Νίκης και κατέληξε στο ύψος του Λευκού Πύργου.
Οι διαδηλωτές σταμάτησαν για λίγο, κατά τη διάρκεια της πορείας, στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου σχημάτισαν τη λέξη «SOS» με τις φυλλωσιές δέντρων που κρατούσαν στα χέρια για να αναδείξουν την περιβαλλοντική διάσταση των αιτημάτων τους.
Πέταξαν μπογιές σε κοσμηματοπωλεία στην Τσιμισκή
Σύμφωνα με το seleo.gr, άγνωστοι αποφάσισαν να αφήσουν το στίγμα τους σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, πέταξαν μπογιές σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στην Τσιμισκή. Στις φωτογραφίες φαίνεται ένας άντρας, οποίος είναι ο ιδιοκτήτης ή υπάλληλος του καταστήματος που προσπαθεί να καθαρίσει τη βιτρίνα. Σε άλλο κατάστημα γνωστής αλυσίδας, κάποιοι έγραψαν το σύνθημα “no gold”.
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement