24.3
16:31

Απεργούν οι εμποροϋπάλληλοι την Κυριακή των Βαΐων

AEK1924.gr team
Advertisement

Απεργία εμποροϋπαλλήλων την Κυριακή των Βαΐων παρά την κυβερνητική απόφαση για ανοιχτά μαγαζιά. Ποιο το σκεπτικό της απόφασης

Στην προκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στον κλάδο του Εμπορίου, στις 5 Απριλίου, Κυριακή των Βαΐων, προχώρησε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ).

Η απεργία πραγματοποιείται κατά της προγραμματιζόμενης λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή των Βαΐων στο πλαίσιο του νόμου Ν.4177/13 για τη λειτουργία των καταστημάτων ορισμένες Κυριακές τον χρόνο.

Με ανακοίνωσή της, η ΟΙΥΕ καλεί τους εργαζόμενους να λάβουν μαζικά μέρος στην απεργία και τους Εμπορικούς Συλλόγους όλης της χώρας να κλείσουν τα καταστήματά τους.

Ζητάει επίσης από την κυβέρνηση “να τηρήσει τις ξεκάθαρες προγραμματικές της δεσμεύσεις, που δεν είναι άλλες από την άμεση κατάργηση του Ν. 4177/2013 και την επαναφορά της Κυριακής- Αργίας με νομοθετική πρωτοβουλία”.

Πηγή: www.news247.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->