
Στα 10 ευρώ θα είναι η τιμή των εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου στο χάντμπολ και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από την προσεχή Δευτέρα. Στις επόμενες ώρες θα εκδώσει ανακοίνωση και η ΑΕΚ για την κυκλοφορία των εισιτηρίων
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ:
«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ενημερώνει για τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων
Η ΟΧΕ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια των Τελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, θα κοστίζουν 5 Ευρώ για τον 29ο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών ΟΦ Νέας Ιωνίας- ΠΑΟΚ και 10 Ευρώ για τον 33ο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών ΑΕΚ- ΠΑΟΚ, τα οποία και θα διατίθενται με επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.
Τα εισιτήρια θα είναι διαφορετικού χρώματος για κάθε ομάδα και διαφορετικού χρώματος αυτά που θα διατεθούν από την Ομοσπονδία.
Τα εισιτήρια που αφορούν τους φιλάθλους των ομάδων ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦ Νέας Ιωνίας θα διατίθενται αποκλειστικά με μέριμνα των παραπάνω Σωματείων.
Τα εισιτήρια που αφορούν την Ομοσπονδία θα διατίθενται κυρίως από την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης (Κλειστό Μίκρας -3-) και από την ΟΧΕ (Γ’ Σεπτεμβρίου 56) για τους φιλάθλους που επιθυμούν να μετακινηθούν από την Νότιο Ελλάδα.
Η διάθεση τους θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement