19.3
19:43

Ανέστης: «Χέρι το γκολ του Ολυμπιακού»

AEK1924.gr team
Ανέστης: «Χέρι το γκολ του Ολυμπιακού»
Advertisement

Ο γκολκίπερ της Ένωσης αφού ξεκαθάρισε αρχικά για μία ακόμη φορά ότι το γκολ του Ολυμπιακού ήταν χέρι στη συνέχεια μίλησε για το σημερινό νικηφόρο πέρασμα της ΑΕΚ από τα Ψαχνά

«Ήταν χέρι», τόνισε κατηγορηματικά ο τερματοφύλακας της Ένωσης σε ερώτηση δημοσιογράφου λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών, όσον αφορά το τέρμα που σημείωσε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Στη συνέχεια ο ίδιος πήρε το λόγο: «Μετά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέλαμε να συνεχίσουμε με νίκη σήμερα και νίκες μέχρι και το τέλος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το σημερινό παιχνίδι. Θέλαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ γιατί ο αντίπαλος ξέραμε πως θα παίξει κλειστά πίσω. Δεν τα καταφέραμε, αλλά ευτυχώς σκοράραμε με τον Αραβίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δεχθήκαμε το γκολ στην φάση του πέναλτι, σκοράραμε σχεδόν αμέσως και κλειδώσαμε το παιχνίδι».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->