16.3
13:16

ΤτΕ: «Τρύπα» 684 εκατ. στα ταμεία του Κράτους

AEK1924.gr team
ΤτΕ: «Τρύπα» 684 εκατ. στα ταμεία του Κράτους
Advertisement

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, αφού δείχνουν πως το στο τέλος Φεβρουαρίου είχε ανοίξει «τρύπα» στα ταμεία του Κράτους, αναδεικνύοντας το οξύ πρόβλημα ρευστότητας.

Συγκεκριμένα, την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε έλλειμμα 684 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 139 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2014, χωρίς να συνυπολογιστούν τα αποτελέσματα του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 6.735 εκατ. ευρώ, από 7.950 εκατ. ευρώ πέρυσι. Σε αυτά δεν περιλαμβάνονται 55 εκατ. ευρώ από τη μεταφορά των αποδόσεων ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου από την Τράπεζα της Ελλάδος. Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, διαμορφώθηκαν σε 7.677 εκατ. ευρώ, από 8.630 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2014.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->